Загрузка...

BOSS KIDS - історія бренду

Hugo Boss - це спортивна і елегантна мода. З 1924 р компанія випускає стильний одяг. Модна лінія BOSS створює грайливі образи також для дітей у віці від 18 місяців до 16 років. Ошатно або безтурботно, модні силуети формують унікальний і елегантний образ. Якщо Ви хочете, щоб Ваші діти стежили за модою і були добре одягнені в будь-який час, Ви знайдете відповідні наряди для самих різних ситуацій в дитячому одязі Boss. Поряд з одягом вільного крою для відпочинку, яку переважно розробляє дитяча лінія Boss, в останній колекції також можна знайти святкові варіанти одягу Boss. Крім того, в дитячу колекцію Boss входять зимові куртки, пальто, нижня білизна, шапки і шарфи.

Особливості моди для дітей Boss

Відмінною особливістю одягу для дітей Boss є її різноманітність. Дитяча мода Boss складається не тільки з повсякденного одягу, нижньої білизни і спортивних костюмів, в неї входить і елегантний стиль для особливих випадків. При цьому дизайнери дитячої моди Boss намагаються, щоб одяг з різних категорій ідеально комбінували, наприклад, завдяки схожими колірними відтінками. Тому батьки і діти можуть індивідуально комбінувати улюблений одяг Boss, наприклад, недбалий піджак з елегантними брюками і сорочку вільного крою, при цьому не турбуючись про те, що одяг Boss може не поєднуватися за кольором.

Історія марки - дитяча мода Boss урочисто проникає в гардероб Ваших дітей

Марка Hugo Boss з її напрямком дитячої моди Boss була заснована в 1924 році в Німеччині і налічує вже майже столітню історію. Спочатку вона була невеликим підприємством з виробництва одягу марки Hugo Boss, а згодом стала відомою в усьому світі. Поряд з жіночим та чоловічим одягом фірма виробляє дитячий одяг Boss, яка вперше була продемонстрована на подіумах в 2009 р, а також взуття, аксесуари і стильне внутрішнє оформлення приміщень.